Sunday, May 16, 2010

nak tutup kah?

ekceli aku byk menaip jenel kat forum dari kat sini
since sini lagi tebukak dan mcm2 org masuk tengok
budak2 opis
budak2 skolah
budak2 itm
bopren2 lama
dan ntah sape2

aku sgt byk blog ekceli
dgn pelbagai function
90% adalah private blog
cuma aku tade masa dah skang nak apdet sumer

ekceli aku dpt inspirasi dari satu episod House
aku cek balik, aku nye entry tade la personal sampai org leh identify sgt
lagipon blogwave nye era dah abis pon sejak wujudnye social utilities mcm frenster dan pesbuk
byk org pakai blog pon sebab nak beniaga

mula2 aku igt nak tuka nama je tros
tapi pk2 balek, leceh lah
byk nak kene tuka kalo aku tuk nama

so
aku buang beberapa widgets
dan aku set this blog to invitation only
kalo tade sape nak baca takpe lah
aku slalu taip blog ni pon sebab nak share reviews tentang mende2 yg aku obses
jrg sekali sgt lah blog ni jadi personal
susah lah
sebab aku tak mahu org identify aku mcm ni

hui betapa kuatnye pengaruh House dalam hidop aku wahahahaahaha

sayang la blog ni
dah wujud since 2004
cuma melawanarus dah tade
pastu jadik midori-desu
nama neko-tachi tak ebelebel

ok lah
since dah tade org baca
saya berusaha akan apdet slalu

arigatogozaimashita


7 comments:

Dark-Emperor said...

tapi.....
aku sentiase jadi peminat silent reader blog ko...

ezza erisa said...

aku setuju dgn ko, blog wave dah hampir sampai ke alam barzakh. uhhu

Fifie said...

fie selalu masuk *angkat tangan!*
^_^

Dalin said...

tayah tutup... rindu2 kang aku nak melepas rindu mcm mana?

WaN dAn TiE said...

salam...
daku silent reader...
kalu tutup x dpt ku membacanyer

kuizikel said...

ha aku ingat ep HOUSE tu, yg akhirnya dia gantikan bahagian mana tah dgn kulit pig kan? dia siap rakam semua aktiviti harian dia dlm blog, giler ah...

bila baca blog ko ni baru teringat nak donlod house 6x20...

ezza erisa said...

house 21 dah kuar. ownload la jugak. kekeke