Thursday, April 02, 2009

My debut album

lama gyler kan aku tak mencarot kat sini?
siyes aku mcm blank lah
byk isu nak citer tapi, ah.. malas

ha ni amek kat pesbuk ekceli
mende alah tag2 tu
but i like it so much and ada kene mengene ngan artwork, aku decided to post there and also here lah

aku ingat nak tag org jugak
tapi bukan sumer ada pesbuk ngan photoshop kan
aku igt nak tag jarr sebab dia tade pesbuk
tapi aku tingat la plak dia ni reti ke ha nak pakai paint buat mende alah neh
photoshop jauh skali lah kan
ntah2 dia tatau dlm lappy dia ekceli ada paint rupanye
sian
mcm membuli plak kan
jadik aku tade nak tag sape2 lah

sape tingin nak buat sila silaa peluk

lawa tak cover debut album aku
nama band pon mcm cool kann
besh!

1 - Open http://en.wikipedia.org/wiki/Special:Random
The first random wikipedia article you get is the name of your band.
(alternatively, if the first article you hit is short, hit Random Article two more times.)

2 - Open http://www.quotationspage.com/random.php3
The last four or five words of the very last quote of the page is the title of your first album.

3 - Open http://www.flickr.com/explore/interesting/7days
Third picture, no matter what it is, will be your album cover.

4 - Use photoshop/paint or similar to put it all together.

5 - Post it!

saya nye yay!



post signature

3 comments:

paNavia said...

cool lah..

camni aku pun nak try..
jgn dpt hampeh dah laa.. hihi

amir fififudin said...

tak cool pon.. <-- ayat orang malas nak buat..

Jarr said...

aku pandai la......