Thursday, December 31, 2015

2015

Hahahaha aku terjebak.
Anyway aku masih dalam process music challenge. Betapa sengsaranya.
Tapi ada jugak lagu yang decent macam Taylor Swift zaman Red dengan Katy Perry.
Aku baru sampai 2012. 3 more years to go.

Anyway throwback.
The only memory yang betul2 terpahat dalam ingatan pun pasal aku dah tade abah.
Tu je la.
Nak kata aku matang sangat tu tak jugak.
Nak masuk 4-series dah mcm amazing aku mcm 28-30 year-old yang terperangkap dalam the body of a late-thirties married woman with 50 years of experience in life.
Aku pun tak pasti camne otak aku berfikir.
Takpe lah.
Enjoy the youth within walaupun slalu sakit pinggang.

Anyway happy new year.



1 comment:

tiga lalat said...

hepi new year cik kak tuuh., ;p