Wednesday, June 10, 2009

tidak menjawap soklan

aku ada this one annoying habit
annoying bagi org len la, bukan bagi aku
mcm bila org tanya soklan, aku tak bagi jawapan yg depa nak
aku mmg tak pasan mula2 habit aku camni
tapi bila pk2 balek mmg agak menjengkelkan la haha

contoh:

1.

abah: ramai tak org kat giant tadi?
aku: ada

--------

2.

abah: hang sempat tak singgah tengok adik tadi?
aku: kunci tadak

--------

3.

abah: nak balik sendiri ka ngan abah
aku: balik lambat

--------


maksud aku:

1. ada la org kat giant, aku tak sure ramai ke tak, tapi q mcm pendek je
2. kunci tade tu maksudnye aku sempat singgah tapi kunci umah adik aku tade
3. balik lambat tu maksudnye aku balik sendrik la haha

rasa nak lepuk je kan sengihnampakgigi

post signature

2 comments:

kuizikel said...

hahaha jawapan ko ni 1 langkah ke depan utk soalan seterusnya...

mcm soalan no 2.. bila ko jawab tak sempat, mesti ditanya kenapa? so ko dah jawap.. kunci tadak.. hahhahaha.. eh aku plak jadi penganalisa.. annoying tk? :)

amir fififudin said...

benda macam ni sebenarnya menjawab soalan secara indirectly... aku selalu je jawab benda-benda berbunyik macam ni dekat thread forum internet yang aku join yang ntah apa-apa tu.. tapi orang slalu tak faham....