Tuesday, June 09, 2009

when my maternal instinct kicks in...

aku pemilih sket kalo suka budak2 ni
bukan sumer aku leh suka lah
ikut instinct aku je ni
kdg2 secomel camne pon si tecit tu kalo aku tamau, aku tamau la
gile kijam kan aku ni pemilih wahahahaha

kalo nampak aku ni mcm layan anak orang2 ni bagi manja2 sket, bercakap tanpa henti, layan main sampai tengah malam tu maknanya aku mmg betul2 suka dan jatuh sayang la
kalo aku layan ala kadar je aku buat bodo je ape, jgn kecik hati eh

(tu blom aku citer lagi prasaan aku bila tengok baby baru dibranakkan
so jgn harap baby yg baru kuar perot tu aku akan cakap cumel ok!)

dulu masa aku form 5 sampai lepas spm aku jadi babysitter budak2
kira dah ada pengalaman la dukung baby 5 jam sambil dia memekak2 kat tlinga aku ngan baju aku basah ngan air lior depa yg meleleh2 tu
kalo mama depa tinggal kat umah semalaman, aku kene bangun kul 2-3 pagi kalo depa memekak2 berbunyik tuka pampers depa yg agak busok jugak la tu
tapi i didn't mind
tatau la anak sendrik nanti aku meroyan ke ape wakakakaka

tah la
budak2 yg aku suka ni biasanya mcm manja walopun hyperaktip
aku lemah ngan yg manja2 ni

budak2 yg aku pantang dan rasa nak sepak je, jenis yg hyperaktip pastu kuang hajor pastu degil tanak dengar cakap
ha spesis camni aku mcm nak sadung kaki kasi depa jatuh tergolek

wwoo aku slalu buat ni kat giant ke kat kapor ke
yang mak bapak bawak budak2 gi supermarket tapi bia anak2 depa berkeliaran mcm monyet terlepas zoo mcm citer jumanji tu
aku kadang2 purposely langgar je depa ni ngan troli wakakakaka

honesty is the best policy

post signature

3 comments:

Jarr said...

err....brutal siakkkkkkkkkkkkkk....
yg kat hypermarket tu mmg arr...
dah nama hypermarket...so otomatik, die jadik hyperektip gakla =)....

wahahahahaha..siap sadong kaki...
langgar ngan troli mmg besh...silap2 biol jap nak bangun..momentum perlanggaran yg maha dasat...

eh..takde icon gelak goleng la...heh.

kuizikel said...

klu anak aku karang2 kena langgar ngan troli, aku tau mesti ko ada di tempat kejadian..hahahahhahah.. ganas siot ko... klu nampak anak iras2 muka aku, ko janganla langgo ok :)

amir fififudin said...

engkau ni dah kena kawen dan buat anak ni adreen