Thursday, October 30, 2014

Movie


Aku dah malas nak review movie.
Aku just letak je la list yg aku dah tengok since last month.
Sebab aku dah nak delete from my download folder.
Kalau just in case nak tanya citer tu berbaloi tengok ke tak so you won't be wasting 2 hours of your life buleh la tanya.











Overall, semua aku puas hati dan tade skip2.
Even movie Katy Perry tu pun walopon aku bukan fans pon.
So ada lagi aku tgh donlod ni, tapi masa aku layan movie ni pon time aku tgh gosok baju yg belambak2.

Ok la adios.

1 comment:

amir fififudin said...

katy perry - kete perang. dia lebeh kurang macam kereta perisai.